V.86 #Bergsåker VS #Solvalla Onsdagen 14:e Oktober

V.86 #Bergsåker VS #Solvalla Onsdagen 14:e Oktober

Tid: 20:30

Hallå alla Travspiksfantaster 🙂 Ny Onsdag och fantastiska möjligheter 🙂 #Solvalla och #Bergsåker delar på V86 Expressen medan #Gävletravet tar hand om V75 omgången 🙂 Siktet är kanske lite mera inställt rent Travsportsmässigt mot Trikolåren och #Vincennes…  Vi får se både tre- och femåringar skall koras till Europamästare och en kanonkula får vi se starta bland femåringarna och som inte behöver en närmare presentation #FaceTimeBourbon har anmält sitt intresse och lär vara ensam på banan ! SOM VI SÄGER    ”WHISKEYN I ANSIKTET ”

  • Gå inte på Idiotin med att spika kvällens omgång som experterna vill att ni ska göra !,, Det är få hästar med i varje lopp och strecken räcker för att gå säkert i loppen utan att bli av skjorta och byxor,,, 8 rätt ikväll för enkelt !

Ju mera vi kikar i lopparkiven ju mera taggade blir vi !

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART TRAV

När det ser enkelt ut så är det ju inte alltid så .. #TANGENHAAP har samma spår som förra året där han glänste till ledningen ….Senaste starten var han grym vid seger från utvändigt ledaren senast i V75 omgången. Jag väljer att ta med #ARTKJARVALD som jag nog tror passar bäst på denna distansen , men det måste hålla då med att ekipaget kommer till ledningen … #BJÖRS FREJ har enbart startat 2 gånger på kort distans och gjort det bra men orkar han ???

Vi tar med hästarna :  2,7,9

Avd 2 ) 2640M AUTOSTART TRAV

Flygande start senast på #TWINKLEFACE  som strålande ut vid vinsten över aktuella distansen senast. #Goop upp igen ! Räcker det med ett streck ?! En stark och duglig häst får vi se från bricka 4 #SAGADOC ! Vi tar med ett par ekipage så går vi safe ut från denna avdelningen !

Vi tar med hästarna : 2,3,4,7,10

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Favoriten #HOSSIANABOKO seglar till ledningen och blir hästen att slå. ”SPIKENS” favorit #walkitalkie kommer till start igen och ska med,,, behövs en del streck så är vi fortfarande med kvällens omgång !

Vi tar med hästarna : ALLA

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Kuskförstärkning på #SHAPES när #goop sitter upp 🙂 Har fått ett litet jobbigare läge men som #goop kör så finns det inga dåliga lägen kvar för honom. Nära vinsten 23/8 , BOM BOM

Vi tar med hästarna : 1,3,5,6,8,10,11

Avd 5 ) 3140M AUTOSTART TRAV

Favorit hästen #ELCHE ute i vassen.. Vi tar med några lyxstreck för skojs skull !

Vi tar med hästarna : 4,7,8,10

Avd 6 ) 1640M AUTOSTART TRAV

En häst som har löjlig form är #VICHYGRIF som vann senaste gången hon startade på#solvalla  till 2,5 gånger. Ikväll får vi runt 5 gånger så det kan vara en tänkbart vinnarspel…

Vi tar med hästarna : 2,3,4,5,7,,9,10

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Favoritkusken efter #goop är ju #UlfOhlsson. EN riktig segermaskin… Fick chansen från inenrsniffen med #GAZOLINE MEARAS som han återigen fått förtroendet att köra och det kommer bli succé på någe vis 😉 Varning för #illertooma som har rycktussar för första gången !

Vi tar med hästarna : 1,2,5,10

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Vi sätter ett lås på #TWIGSHONOR och #HEMISPHERE.. Riktigt bra klass och form på dessa !

Vi tar med hästarna : 7,9

___________________________________________________________

Ha en grym kväll ! Överasska med afternoon tea med något kallt och friskt att svalka strupen med 🙂

Vi kör 20 andelar  till kvällen bravader och glöm inte att följa ”SPIKEN” och vad han tycker om kvällens omgång !

Mvh

KRICKEN