V.86 Express #Solvalla VS #Bergsåker 6:e Maj 2020

V.86 Express #Solvalla VS #Bergsåker 6:e Maj 2020

Tid: 20:30

Förra Onsdagen när det begavs sig på #Åbytravbana som har två extra innerspår över upploppsrakan överraskade #lindasedström som använde det innersta av dessa med sin fina häst #Finaldream.
Det ledde till en jätteöverraskning som bidrog till att ingen spelare hittade alla rätt på #V86 på onsdagens tävlingar … Nu ser det väl greppbart ut eller ?! Ha ha ja när det känns bra på förhands är ju man oftast fel ute ha ha men men ! Hur som haver står vi inför en stundande Onsdagsomgång igen 🙂 Håll lite extra koll på jättetalangen #Hill’sAngel  som gör debut på svensk mark och som kommer efter #MuscleHill  bli favorit i kvällens #jackpot omgång

 

Avd 1) 2140M AUTOSTART TRAV       ( BERGSÅKER )

Lite frågandes är jag på #GIGAROAM #berghs häst som går kanon fint ! Spår 8 är ju inget kul men måste ju med på kupongen … #KAINAIGOJ har ju stått för 2 bra insatser i år men har fått ge sig mot en bättre ekipage men avslutade ju förra säsongen med en vinst och hästen står på tur. Men ska ju inte på långa vägar vara favorit.. Ikväll vill jag syna #BANGBOOMERANG till 2%. Bortglömd för att den strular men ska med för bara den står på benen vinner hästen !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 2) 2140M AUTOSTART TRAV     ( SOLVALLA ) ” MARGARETAS TIDIGA UNGHÄSTSERIE – FYRAÅRINGSLOPP STON ”

Jag vet att ”SPIKEN” har varit på #LOVENOPAIN som han spelade vinnare på senast och då slutade han 2:a… Nu med kusk förstärkning #goop kommer båda gott och kan vara ett spik alternativ… #kontio väljer idag hästen #GHOSTINTHESHELL och överger #lovenopain som han kört mycket innan. Vann 4 av 9 lopp i fjol och har nu årsdebut från svårt läge, men kan runda många direkt och kommer komma väl förberedd !

Vi tar med hästarna:  ALLA

Avd 3) 2140M AUTOSTART TRAV     ( BERGSÅKER )

Ja då har vi kommit fram till #kallblodsloppet! Här hittar vi väldigt fina ekipage och det brukar kunna bli stökigt och lite ryckigt med galopper och ikväll vill vi vara med och vi kör all in även i detta loppet !

Vi tar med hästarna: ALLA

Avd 4) 2140M AUTOSTART TRAV     ( SOLVALLA )

Vi bygger systemet efter #HILL’SANGEL som har riktigt bra starter på sistone ”MEN” Övertygade vid segrarna som tvååring. Första i Sverige nu och är startsnabb med bra läge och kuskförstärkning med #Goop igen. TÄNKVÄRT: Första starten i Sverige … ?! Vi såg hur det gick #goldentricks i sin debut ??

Vi tar med hästarna: #HILL’SANGEL

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV     ( BERGSÅKER )

Detta loppet kommer handla om #MISSSILVER och #MAJETAFDJUPMYRA Bägge har form och båda ekipagen går ner i klass.

Vi tar med hästarna:#MISSSILVER och  #MAJETAFDJUPMYRA

Avd 6) 2140M AUTOSTART TRAV     ( SOLVALLA )

Här tror och hoppas jag på att #ohlsson och #HECTORSISU drar det längsta strået mot #NATORPBO ! Allt handlar om spetsen som det ska mycket till att inte #ohlsson klarar av att hålla 🙂 Men vi låser på 2 ekipage!

Vi tar med hästarna: #HECTORSISU och #NATORPBO

Avd 7) 1640M AUTOSTART TRAV     ( BERGSÅKER )

Favorit hästen startar i detta loppet ! #HIGHSPIRIT som dundrade fram senast och ska vara solklar favorit 🙂 VI spelar #malkin och några runt om så låser vi loppet !

Vi tar med hästarna: 2,3,4,7,12

Avd 8) 2140M AUTOSTART TRAV    ( SOLVALLA )

Vi avslutar i huvudstaden: ! OJ OJ som vi avslutar ! Hej säger vi till #HAILMARY som är en topphäst och som radar upp segrar. Fortsatt mycket fin senast. Bra läge och bra chans här !

Vi tar med hästarna: 1,3,4,9,10

______________________________________________________________________________________________________________________-

 

Strålande sooool under dagen i Stockholm men kan bli lite små regn framåt kvällen… Lycka till med spelet och det lurar ett par bra vinnarspel i vassen här 🙂 Glöm inte att besöka ”SPIKEN” som glänser likt en kristall ring med sina tankar kring spelen 🙂

GO GO GO GO GO

 

Mvh

KRICKEN