V75 tips till Åbytravet travet 11:e December 2021

V75 tips till Åbytravet travet 11:e December 2021

Tid: 16:20

 

In och lägg eran Andel så vi tillsammans når 7:an : 

https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/142438_V75_2021-12-11_6_5

Notera open stretch och det kommer till sin spets redan i första loppet då #Kurrijariboko hade varit borta vid start på en annan bana. I Björnkollen håller #Goop hästen som SPIK IDÈ !

 

Åby Travbana

#ÅbyTravet är en av landets största travbana och är en av våra travbanor som har dubbla Open Stretch. Open Stretch innebär att hästarna i rygg på ledarhästen får en chans att köra på insidan i två spår över upploppet och på så vis utmana ledaren även invändigt!

 • Upplopp: 187 meter
 • Längd: 1 000 meter
 • Bredd 1 640 meter: 22,3 meter
 • Bredd 2 140 meter: 22,3 meter
 • Vinklad startbilsvinge: Nej
 • Open stretch: Ja (dubbla)
 • Vädret: -1 gradigt och 50% chans till snö …
 • Varningen: #NATORPBO är riktigt bra i grunden och debuterade i ny regi senast och såg rapp och pigg ut och avslutade med en stark spurt och var nära segern.
 • Tänkvärt: #Prosecco har vart riktigt bra senaste starterna. Lägg i minnet bara att ekipaget går upp två klasser till denna start! En häst som ligger i suget och kommer njuta är #KurriJariBoko och som även kan lägga iväg bra från start. Se upp för #QuantumRoc som har dåligt lägeoch blir bortglömd men vilka prestationer hästen har visat på slutet.
 • Spiken säger sitt: Vid skivande stund 20:30 Fredag så står #Globallover i över 3 ggr pengarna! Hästen har 5 segrar på 8 försök i regi #Bergh Ehhh Vinnarspel , Ja tack !
 • Statistikern säger sitt : Klass 2 är jämnast på så sätt att det krävs 3 streck på favoriterna så är man hemma. På hösten har spelad favoriten vunnit 2 gånger andra hangaren 6 gånger och 3 handaren 2 gånger…
 • Lyckohjulet: Jag tycker #Beartime drog denna rubriken till enbart 3 %. Vi vet att hästen kan spurta löjligt bra och det är rätt tid för hästen och vid samma tid förra året fick vi se en urladdning som gav många fina travlopp ! Är kapabel att spurta ner vem som helst i den här klassen ,,,
 • Kusken/ Tränaren:
 • Måste med på Kupongen: Man bör strecka #LuciferLane och med sin mäktiga lopp och avslutningar så lär ekipaget bli svår att stå emot. 33% i segerprocent och såg fin ut senast när man gick bra till slut som sexa. 2 lopp i kroppen och streckad till 9% !
 • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken ( Lördag kl 12:00 ) : Det blir enkelstreck på #Kurrijariboko så vill man bli själv hittar man en spik i något annat lopp
 • Travbana: www.abytravet.se

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV  ( STL Bronsdivisionen, Försök 3 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december )

Spårlottningen avgjorde lite här om man kikar snabbt i programmet,,, #PROSECCO Tre raka på slutet och har övertygat. Avgjorde säkert i senaste starten och kommer sitta i ledningen och får #KURRIJARIBOKO inom sig på upploppet… SPÄNNANDE !

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV  ( STL Klass II, Försök 4 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december )

Favoriten blir nog #ESTRELLADIAMANTE som har ett lopp nu i sig med brodd och vinterbana. Blev Slagen 100 m kvar från spets senast och är har lärt sig en läxa! #IKAROSSISU har man alltid med på lappen då prestationen alltid är på topp,, Är en nästa gångare. Se upp för #IMPERIASJULIETTE som har tävlat 10 gånger med 5 vinster BOM !

Avd 3 ) 2640M AUTOSTART TRAV  (STL Silverdivisionen, Försök 4 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december)

Lurigt lopp med #Emoji som spelad vinnare… Många bra ekipage som vill vidare till Finalen. #RANDEMAR R.D. och #KALISMART har är gynnade av distansen. Många streck eller SPIKA #EMOJI !

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV  ( STL Kallblodsdivisionen försök 12 (Final Romme 18 december )

Riktigt bra intryck fick jag av #RARITYA.F. som vann från dubbla tillägg senast på ett övertygande sett. Nackdelen är att hästen kan tappa travet ibland.. #MINNUCCIZON är ju helt bortglömd efter galoppen senast ?! Jag ser förbi detta samtidigt har fått spår 9 som är ett smygspår och det tackar vi för 🙂

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART TRAV ( Försök 4 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december )

Som hästen såg ut senast , WOW ! #GLOBALLOVER spikar jag rakt av om inte informationen från stallet säger något annat ! Här har #Bergh något på gång. Fem segrar på åtta försök i regi #Bergh. Klev undan i ohotad stil från spets i V-75 senast!

Avd 6 ) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Gulddivisionen, Försök 3 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december)

Det största gör upp och favoritskapet hamnar i #GARETHBOKO´s hovar. Fick ganska sent fritt med fin avslutning. Fick till en bra spurt även senaste gången ! Högkapabel. In på upploppet får hästen utmanaren #BLEDUGERS som kommer från spår 11. Ska det gå att spurta ner #GARETHBOKO ???

Avd 7 ) 1640M AUTOSTART TRAV  ( STL Diamantstoet, Försök 5 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december )

Storfavorit #MISSSILVER kliver in på banan. Avgjorde på bra sätt näst senast och gången före övertog man 400 m kvar senast och gled enkelt undan ! SPIK !?

_________________________________________________________________________

 

Med vänlig hälsning

Kricken