V75 tips till Bergsåkers travet 4:e December 2021

V75 tips till Bergsåkers travet 4:e December 2021

Tid: 16:20

 

In och lägg eran Andel så vi tillsammans når 7:an : 

https://www.atg.se/pressbyransvavauppsala/spel/142438_V75_2021-12-04_9_5

Till att börja med skall vi försöka lösa en rolig travfest uppe i ett vintrigt Sundsvall !  Det vi tävlar om är en jackpot på runda slängar 50 miljoner ! Tänk på att inför varje Travlördag så finner du travtips och Vinnarspel helt gratis hos oss. Vi tippar inför alla omgångar av V75 och ni kan även läsa våra travtips och spela själv eller haka på våra travtips på SVAVA andelsspel på ATG.

 

Bergsåkers Travbana

Bergsåkers travbana är en av Sveriges största travbanor som ligger i Sundsvall.  Se upp med 2 namnen som är framgångsrikast #RobertBergh och #UlfOhlsson.

 • Upplopp: 200 meter
 • Längd: 1 000 meter
 • Bredd 1 640 meter: 21,0 meter
 • Bredd 2 140 meter: 21,5 meter
 • Vinklad startbilsvinge: Nej
 • Vädret: Snön anfaller oss och det blir – 4 och 80% chans till snö
 • Varningen: I avd 6 kommer varningen på #StaroMojito spelad till 1% och såg löjligt fin ut vid vinsten på #Solvalla senast. Blir tempot högt uppskruvat blir ekipaget farliga och nu har man även blivit nedstruken ett hack vilket är en klar fördel.
 • Tänkvärt: skotvång och det är problematiskt för vissa hästar och det ska man ha med i beräkningen …
 • SPIKEN SÄGER SITT : Häng med och kika in hos mig under Lördagen och plocka några vinnarspel… Jag kommer gå på #SELMER I.H som kommer sitta i spets och favoriten utanpå och jag tror hästen håller undan ! Man tackar för kaffet !
 • Statistikern : Ser man till antal streck och skrällarna på hösten  har dessa kommit i Klass 1 ,- Brons och i sto divisionen. Överlag räcker 3 streck med en spik och i en avdelningarna måste man förstå vart det skräller och ta med minst 9 streck !
 • Lyckohjulet: #GuliRoy 6 % gjorde det riktigt bra senast då man gick i dödens på #Bellfaks  som räddades av mållinjen. Ekipaget får en skön start från spår 9 i loppet och har tid att leta vart man ska gå i loppet och blir svår att slå !
 • Kusken/ Tränaren: #Djuse bröderna är med i en del lopp tillsammans och man måste ha med i tanken att det kommer köras taktikst precis som med #kolgjinis stallet… bara att plocka med bägge i loppen då det sker !
 • Måste med på Kupongen: Håll i hatten ! Men ni måste ta med #TATTOOAVENGER… Strulig och har hoppat det 5 senaste starterna men har ändå vinster blandat med pallplatser. På Lördag kommer man iväg från spår 12 på ett skönt sätt och kan vänta och kika på hur andra gör innan man går framåt och vinner loppet !
 • Vi rekar de 12 tyngsta lirarna i Sverige, vart sitter enkelstrecken ( Lördag kl 12:00 ) : 
 • Travbana: www.bergsaker.com

Avd 1 ) 2140M VOLTSTART TRAV  ( Diamantstoet final Solvalla 26 december )

Vi inleder med 15 ekipage på två volter.  En av storfavoriterna heter #ZANTEGRIF som tog tag i galoppen senast och försvann…  men som har ett vinnarsodds på 1,2 och är hästen att fälla ! Se upp för #IesElisabeth som har vilat ett tag, men gått bra efter vila förut och vi missade hästen på Gävletravet i maj månad och har ju en extremt speed och ska räknas när det blir en ryggresa i detta loppet …

Avd 2 ) 2640M VOLTSTART TRAV  ( STL Klass II, Försök 3 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december)

Här behöver vi inte slita vårat hår. På hösten har det räckt med 3 streck på det mest spelade ekipagen. 1:an har vunnit 2 ggr och 2:an har vunnit 5 ggr och 3:an som är mest spelad har vunnit 3 ggr ! #THORONDOR kommer från vinst senast på denna distansen och nu är det springspår och kanske att det räcker med ett streck denna gången!

Avd 3 ) 2640M AUTOSTART TRAV  (STL Gulddivisionen, Försök 2 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december)

Här startar #RemarkableFeet spelad till 6 % ifrån ett toppenläge då man är riktigt startsnabb. Stallet måste se  ledningen som ett måste och sedan kanske man släpper! Den mest trolige vinnaren är #SPICKLEBACKFACE som även har hittat en jämn och hög nivå igen i sin nya miljö. Trivs med långa lopp. Spik???

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV  ( STL Kallblodsdivisionen försök 12 (Final Romme 18 december )

Alltid nervigt när Kallbloden gör upp !  Kanske att vinnaren ligger i #GuliRoy som gjorde det bra senast när man gick i dödens på #Bellfaks som ses som favoriten i loppet och som vann med knapp marginal. Nu startar det tyngsta konkurrenterna  # GrisleOdinG.L och #Bellfaks 20 meter efter #GuliRoy. Detta blir en nagelbitare. Man klarar sig på 3 streck !

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV ( STL Silverdivisionen, Försök 3 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december)

Upphöjd till skyarna senast var #ALGOTZONETT i tv4 och det slutade med Galopp ?? Tveksamt agerande och är nu åter favorit… Favoriten hur som helst i Silverdivisionen har vunnit på hösten 5 ggr och 2:an har vunnit 1 ggr och 3 -4:an  varsin gång. Här räcker det med max 4 streck så är man hemma !

Avd 6 ) 1640M AUTOSTART TRAV  ( STL Bronsdivisionen, Försök 2 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december )

Här är det hugget som stugget under hästen. Jämt fördelat av de ekipage som vunnit ända ner till 8:e rankingen…

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV (  STL Klass I, Försök 3 i meeting 8 (Final Solvalla 26 december)

Även i denna klass har det varit störst svängningar på hösten och det är ända ner till 9:e Strecket ! Spårvinnaren blir #AnchorMan till 8 %.  2 strykningar i loppet och nu har man spåret 5 mitt bakom bilen. Hästen skrällvann på Solänget i V75 i somras och det kan bli en riktigt fin Julklapp för stallet detta! Legenden #RickardSkoglund är i toppform för dagen och har en toppchans med #GlobalLover som annars är ordinarie bakom #ArtBrown men valde denna gången att köra #GlobalLover som lär bli loppets favorit ! WOW

Med vänlig hälsning

Kricken