SOLVALLA STÅR SOM VÄRD :) 19:e Januari

Hemmaplan för oss på Travspiken ! Solvalla tar emot V 75 och  vår nationalarena och Nordens största travbana i sitt slag sett till publik och travtävlingar.

Fakta SOLVALLA

  • Upplopp: 196 meter
  • Längd: 1 000 meter
  • Bredd 1 640 meter: 21,7 meter
  • Bredd 2 140 meter: 20,7 meter
  • Vinklad startbilsvinge: Nej
  • Open stretch: Nej
  • Bordsbokning: 08-627 98 60, eller skicka en förfrågan till restauranger@solvalla.se 

Solvalla denna omgången och travbanan bjuder in till en klurig omgång. Vi kommer få ta del av en stor höjdpunkt och det är Gulddivisionen ! Vi har spikat #OnTrackPiraten Varje gång och vi kommer fortsätta. Härliga slantar på denna Skönhet och så även denna dag kör vi stenhårt på piraten 🙂 Härligt då kör vi !

Avd 1) 3140M AUTOSTART TRAV

Långlopp att vänta och vi tror att #ElectricalStorm kan få en bra resa i inledningen, Hästen har en kanon toppform och satt fast i senaste starten över mål. Men Tråkigt LÄGE! Hårt emot #EINSTEINSISU 4 vinster på sex starter WOW! #SHORTHANDEDJAG med skrällkungen Carl Johan Jepson i sulkyn har oxå en bra rad in till detta loppet men tror inte distansen passar och senast i Halmstad när det begav sig så orkade han inte ! Kommer #TZATZIKI loss som senast på Solvalla över 3160 m så vinner ekipaget !

Vi tar med hästarna: 1,3,4,5,6,7,9,10

Avd 2) 2140M VOLTSTART TRAV

Emilia Leo med #MALKIN får tipsettan trots allt! Vi tror Emilia Leo är en av de bättre kuskarna i sällskapet.  Men 40 m att ta in ,,, Alltid nervöst ! En annan intressant häst är #AndyPandyOne från springspår på tillägg ser mycket intressant ut.

Vi tar med hästarna: 3,8,9,10,11,12,14

Avd 3) 2140M VOLTSTART TRAV

Senast vi spikade Piraten var mot Propulsion , ( Se spiken  )WOW ! Denna gången talar vårat hjärta igen  Den här gången blir det nog att gå i spåren istället men han älskar vinterhalvåret!  Mika Forss och Örjan delar på hästens prestationer med #ZENITBRICK och som kommer till start med rätt förutsättningar än vad Propulsion gjorde senast som pratade om Frankrike tävlingar osv men  vi nöjer oss med två streck

Vi tar med hästarna: 2,8

Avd 4) 2640M VOLTSTART TRAV

#ElFitzgerald strulade lite från början men bör bli svårslagen! Han avslutade grymt senast. Kommer Nurmos ner i banan kan det bli Finsk Sisu i detta loppet!  Jag chansar även att spika i detta lopp. Glöm ej bort #Chapter.Deo, #Havedunwithme#”Virunga.

Vi tar med hästarna: 2,10,11,13,14

Avd 5) 2140M AUTOSTART TRAV

Detta lopp borde tillägnas Jorma Kontio, Vem ska slå sällskapet! Ett lopp i kroppen och nu kommer nya spikar i kupongen ! Häng på Vettja !

Vi tar med hästarna: VICTORY TOPLINE

Avd 6) 2640M VOLTSTART TRAV

En bortglömd häst är Baron Gift med Rickard Svanstedt i sulkyn,,, Har sett på senare tid att stallet har riktigt bra form och mycket framgångar på Lunchravet osv senaste tiden ! WOW  Nu får vi #UPPOHOPPA och hämta lite friskluft innan vi går vidare men hästen ska med på kupongen !

Vi tar med hästarna: 4,5,7,8,11

Avd 7) 1640M AUTOSTART TRAV

#SMOKEYHERMAN gick bra senast på ÅBY, han fick 4-3 spår utvändigt ledaren och  efter 250 tog han  ledningen och kunde  efter 500, glida in i mål och springa till vinnarcirkeln.

Vi tar med hästarna: 2,3,6,7

Glöm ej att maila in till oss på redaktionen om ni vill vara med på Andelsspelet ! Just nu är det KÖ på platserna men så snart om någon faller bort tar vi i kontakt med dig 🙂 Vi håller även på att starta upp en till Andelsgrupp som kommer under Q1 . travspiken@redaktionen.se

Nu är det dags att ta en promenad och rensa tankarna och kommer vi på något uppdaterar vi in i det sista ! Ha en kanon helg och glöm ej att kika in hos spiken oxå !

Arrividecci !

// Kricken