V86 Xpress ons 16/01

Hallå alla travälskare!!

V86 är spelformen återigen denna onsdag och vår blickar riktas idag mot Solvalla & Bergsåker som delar värdskapet denna afton. Vår form är bra och vi hoppas börja 2019 som vi avslutade 2018. Ingen jackpott idag men omsättningen brukar vara hög på V86 då många fått upp ögonen för denna spelform, det räcker med ibland 2 skrällar på 8 lopp som gör att utdelningen dansar upp mot minst 6 siffrigt! Det gillar vi! 🙂

Omgången har några större favoriter och vi ska syna dem när vår analys kommer här lopp för lopp.

Avd 1) Vi inleder omgången med ett lopp över 2640 meter. Här har vi fått en sen strykning på den tilltänkta favoriten #ZORRO SWING. Detta innebär att vi tar ställning direkt och spikar en annan. Oskar J Andersson sätts upp bakom starke #SALONG. Denna åttaåriga valack gillar distansen och har verkligen formen. Vi tror att den kommer sitta i spets efter 500 meter och sedan är loppet över. Vi tar tag i omgången direkt!

Spik: 6 Salong

Avd 2) Ett lopp på Valla över 2140 meter och här har vi omgångens största favorit i Nurmos #GLOBAL UNDECIDED. Visst kan den vinna men i skrivande stund står det 74% av alla inlämnade kuponger och vi vill såklart fälla honom. Vi tror flera har chans och därför tar vi även med dem. Björn Goop är alltid farlig och han sätts upp bakom EARN ´N BURN. Denna är lite ojämn men det finns högt kunnande om hästen får rätt löpning, och vem passar bättre för det än Goop. Örjan tar vi också med när han sitter på framspår bakom #MR DEAUVILLE. Vi tar ytterligare 3 hästar till och hoppas på favoritfall på Solvalla!

Vi tar med hästarna: 1, 3, 5, 6, 10, 11

Avd 3) Ett kallblodslopp på 2640 meter och som favorit har vi 2 #GULI TOR som är den troliga ledaren och kan bli svår att fånga in för dem andra. Vi dubblar kupongen med 6 #BRENNE BRAKAR som kan mycket vissa dagar. Vi hoppas det är en sådan dag och spricker vi inte på honom!

Vi tar med hästarna: Lås 2 & 6

Avd 4) Ett lärlings & ungdomslopp över 2140 meter. Som många gånger förut skrällar det i sådan lopp där antingen kuskar eller hästar är orutinerade. Vi har råd och tar med alla. Den vi väljer att lyfta fram är 7 #WRONGDOER som vi tror tar ledningen och leder loppet länge.

Vi tar med hästarna: Alla

Avd 5) Loppet mäter 2140 meter och här tar vi 5 hästar. #M.C.C ORLANDO hade vi som singelstreck i slutet av december under en annan v86 tävling och han kan mycket väl vinna detta lopp. Vi vågar inte chansspika utan vi tar även med den troliga ledaren i loppet #READY LANE. Sedan ska även bakspårshästarna #DARDANOS & #OUR SOLEADO med.

Vi tar med hästarna:  2, 5, 8, 11, 12

Avd 6) Ett lopp över korta häcken 1640 meter. Favorit i loppet är Oscarssons #CYBORG. Orutinerade hästar där man får max ha sprungit in 150.000:-. Många står perfekt inne i loppet och vi väljer att ta med några till bakom favoriten. Varför inte Peter G Normans #ENJOY PAJAZZO som sprungit in 148.200:-!?

Vi tar med hästarna:  1, 2, 3, 6, 7, 8, 9

Avd 7)  Här kommer nästa spik och det blir nummer 4 #TAYSON BI som visade fina farter senast när han blev 2:a på målfoto med #DREAM NIGHT PALEMA. Kort distans nu och stallet siktar mot ledningen från start då spåret blev perfekt. Inga konstigheter utan vi håller tummarna att Rebecka Dahlén har tungan rätt i mun och håller den så i 1640 meter. Sedan beger hon sig till vinnarcirkeln!

Vi tar med hästarna: SPIK TAYSON BI

Avd 8) Avslutningsvis är det ett lopp för ston över 2140 meter. Vi målar på i sista avdelningen då det på förhand ser väldigt öppet ut. Vi hoppas och tror att vi klarar oss på 7 hästar. Vi har även en hög tro på att vi har 7 rätt innan sista avdelningen och då smakar det mumma med den minst spelade hästen som vinnare. Varför inte #VINKY WISE AS med Örjan i sulkyn?

Vi tar med hästarna:  1, 2, 3. 4, 5, 7, 9

___________________________________________________________

Lycka till med spelen ikväll och kom ihåg att mejla oss på redaktionen@travspiken.se om ni är intresserade av att vara med på vårt andelsspel.

Mot 8 rätt!!!!

//Kricken