Spikförslag V.86 Solvalla VS GBG ! 27:e Feb

Våren börjar smyga på oss och snart får alla ta av sig skorna 😉 ( OM MAN VILL ) Väldigt favorit tippat ikväll med all rätt och svårt att hitta några högoddsare ikväll ….

 

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART   ( ÅBY )

DARSHANAMarc Elias

Spårtrappa ston ! Öppet lopp och många om budet, Ekipage 13  #DARSHANA med Marc Elias som åker på en stor framgångsvåg nu och här spikar vi till 10 gånger pengarna ! Möter dessutom sämre motstånd idag och bara oturen håller sig borta från vagn krockar m,m i loppen så kommer vinsten snart ,!

1000 kr * 10 gånger =

 

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART

Vi börjar med #Elfitzgerald som mötte Queen of sand senast och vann på V75 , Ikväll lättare motstånd och vi plockar ner första tusenlapparna för kvällen !

1000 kr * 2,4 gånger  =

 

Avd 5 )  3140M VOLTSTART

Lång distans och här har vi kungen #VincentAs som har varit mäktig senaste omgångarna och med 3140 m med 40 m tillägg,,, kommer Vinna busenkelt …  Möter ett enkelt motstånd ikväll sååååå jaaaa

1000 * 2 gånger =

 

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART

Jag har spikat med  stora framgångar  #StaroLeonardo och det har gått förtjusande men som senast inte fick det att stämma med loppet men som vanligt får förtroendet igen och det börjar bli våran favvo häst ? Hårt emot #OutoftheSlums som kanske kan ta ledningen och därifrån kan man bli svår att nå! #PANEVINO har galopperat men när han står på benen så vinner hästen ! WOW !Men som sagt den längsta stickan drar #StaroLeonardo !

1000 kr * 3 gånger =

 

Lycka till ikväll ! Ha koll på #marcelias och #MicaelStjernström, Tänkbara Spikspel till bra odds ikväll… Glöm ej bort bröderna #untersteiner som alltid är med oavsett % fördelningen på hästarna !

 

Mvh

 

Spiken