V.86 Sveriges Framsida VS Sveriges Baksida !

NY OMGÅNG NYA MÖJLIGHETER !

  • V.86 Sveriges Framsida VS Sveriges Baksida !

Händelserik V.86 omgång med bra startfält och många härliga upplopp med krig om Vinsterna förhoppningsvis samt en del tänkbara spikar oxå 🙂  Ikväll köres sista Xpress omgången innan barfota förbudet hävs 🙂 Ikväll blir det 40 andelar igen 🙂 !

 

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART    ( ÅBY )

Italienaren är tillbaka ! #GiuseppeLubrano ställer upp med #AL’SESPRESIOUS som väntar på en vinst… sist spikade vi #GiuseppeLubrano  då med en annan häst men som gick in och vi höjer på ögonbrynen igen kvällens omgång … #VolitaGo möter rätt så bra motstånd ikväll men man är optimistiska. Ekipaget kan öppna kvickt men kommer nog inte till spets denna gång…

Vi tar med hästarna: 1,3,4,5,6,7,8,9

 

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART   ( SOLVALLA )

Solvalla tar emot i andra avdelningen och här är #HIGHSPIRIT favorit och kommer ut igen och ser ut att ha en toppchans! Hästen trivs bäst i ledningen och som bara vunnit ifrån bakspår en enda gång i karriären. Galopperar varannan gång så #FlemmingJensen får hålla hårt i tummarna !

Vi tar med hästarna: #HIGHSPIRIT

 

Avd 3 ) 2140M AUTOSTART  ( ÅBY )

Åby igen och Openstretch,,,, #VictoriaLane gör en mycket intressant start här! #JoakimLövgren Gör sin andra start med hästen och WHY NOT !  Se upp för bröderna #Untersteiner ikväll. Allt som oftast i samma lopp och vinsten hamnar hos någon av bröderna ! Fortsatt bra form för #MarcElias så vi streckar med ekipaget !

Vi tar med hästarna: 2,3,5,6,7,8,10,11,13,14,15

 

Avd 4 ) 2140M AUTOSTART   ( SOLVALLA )

Hästen #ElFitzgerald levde upp till de förväntningarna som vi hade på hästen senast och det ser riktigt bra ut inför kvällens lopp igen ! 65% tror på ekipaget ikväll,,

Vi tar med hästarna: 4,5,6,9,10

 

Avd 5 ) 3140M AUTOSTART  ( ÅBY )

#VincentAs trivs på distansen 3140 m och ikväll känns det som ett givet streck i omgången. Många andra är duktiga men distansen är svårbemästrad. Ekipaget hinner runda likt en Söndagspromenad

Vi tar med hästarna: #VincentAs

 

Avd 6 ) 1640M AUTOSTART    ( SOLVALLA )

Kika i lopparkiven efter #BossyAlley som vann sist efter att ha spurtat på och kämpat in i det sista. Ikväll blir det svårare uppgift men hästen har en bra avslutning och större under inom häst världen har skett . Ekipage #TimoteeJourney tror vi kan komma till ledning och då blir man mycket svårslagna !

Vi tar med hästarna: 2,3,4,6,10,12

 

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART  ( ÅBY )

Spiken , har Spikat med stora framgångar  #StaroLeonardo och det har gått förtjusande men som senast inte fick det att stämma med loppet men som vanligt får förtroendet igen och det börjar bli våran favvo häst 🙂 Hårt emot #OutoftheSlums som kanske kan ta ledningen och därifrån kan man bli svår att nå! #PANEVINO har galopperat men när han står på benen så vinner hästen ! WOW !

Vi tar med hästarna: 1,2,4,6,8,9,10

 

Avd 8 ) 2140M AUTOSTART   ( SOLVALLA )

Ledningen kommer stå mellan två ekipage tror vi ,,,,#IbraSånna är rätt så kvick bakom bilen och kan hålla ut MR #Wrongdoer och det blir nog mer spännande än vad strecken vill säga oss ! Tänkvärt: Bortglömda är ekipaget #PERFECTGEDE med #Micael Stjernström som vi skrev om redan igår… SE UPP ! KORSDRAG !

Vi tar med hästarna: 5,7,812

Äntligen drar Xpress omgången igång snart 🙂 Något bra dessert till Sista loppen är aldrig fel och lägg in skumpan på kylning när vi sätter V.86:an ikväll ! GO GO GO

 

Mvh

Kricken