V.75 Tips på Gävle travet 30:e November – 19

V.75 Tips på Gävle travet 30:e November – 19 

  • https://gavletravet.se/om-gavletravet/

Start: 16:30

Gävle Travet tar emot och Restaurangen kommer bli fullsatt 🙂 Ring in till 118 100 så kopplar dom Er rätt för bordsbokning  🙂

På Lördag bjuds vi på ett kanon lopp när Gulddivisionen kliver in på arenan i lopp 3! ##MILLIGAN’SSCHOOL ser ju UUUURSTARK UT ,,, Mycket snackisar i omgången och är det bara för att FÖRBRYLLA ???  Nu gäller en betydligt längre väg att springa och det ska enligt #Melander bara vara en fördel ! Jorma kör några favoriter på Lördagen och tänkbara hästar som kan vinna  så se upp med honom och det kommer smälla till , Tro mig !

 

  • Senaste NYTT ! Uppåt för #ELIANWEB i förhandssnacket ! Han var ju tvåa senast i Gulddivsions-finalen. Har vassa meriter men distansen ett frågetecken för många men faktiskt gick han från bakspår 2640 m och vann så jag tycker faktiskt inte att spåret ska vara så fel att han blir spelad till 3% ?!
  • .Senaste NYTT ! Uppåt för #TANGENBRAUTE med #uffe… Det är ju en humörhäst som sett fin ut på slutet. Tävlar bra i Sverige och med körspö BOM BOM !
  • TIPS FRÅN COACHEN: Uppdaterat kl 14:30 Lördag,- Ni kan om ni vill Smygspela en 100kr på minst plats på nr 7 GOLDEN DREAM M.E. i lopp 6 30 gånger pengarna 🙂 … Idag får han gå med körspö på svensk mark ! Ruggig avslutning på bjerke senast utan körspö!

 

Avd 1 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Favoriten i detta lopp hittar vi i #THRUSTCONTROL och namnet på hästen inbjuder till ett lugn ! #jorma får vi se med #GLOBALWISEGUY och Fyraåringstopp mot äldre motstånd och är ju även ovan vid distansen. Typisk outsider denna gång men är ju helt kapabel till att ställa till det ! Vad har #EXCLAMATIONMARK att ta fram ur innerocken på Lördag ???

Vi tar med hästarna: 2,3,4,5,6,7,9,11

Avd 2 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Jätte svårt lopp med många märrar ! Voltstart med 15 hästar det innebär alltid kaos ! Våran favorit är #KAVATAKÄLL som är ju en kanon häst! Hårt emot är #DUSKTODAWNSISU som har tänt till på allvar i nya regin. Extra vass om hon får spara speeden till upploppet ! Tippas tidigt !

Vi tar med hästarna: 1,5,6,7,9,10,11,13

Avd 3 ) 3140M AUTOSTART TRAV

Loppets höjd punkt ! Gulddivisionen och Försök med  ( Solvalla 26 december) Lång lopp och det vankas draaaamatik ! Många kuskar sprider oordning i detta loppet om vem som tar spets OSV ??? #MILLIGAN’SSCHOOL har två varv att ladda på från start för att gå mot spets och där kommer vi hitta ekipaget lagom något varv kvar till Målgången ! TÄNKBAR SPIK !

Vi tar med hästarna: #MILLIGAN’SSCHOOL

Avd 4 ) 2140M VOLTSTART TRAV

Kallblod och man får tar fram kulspetspennan och ladda på med bleck 🙂  Många om budet och vi hittar en formstark #B.W.KURRE  som har styrkan som sitt signum. Offensivt upplägg är att vänta och från detta läge så ser förutsättningar bra ut ! #GNISTASFILUR vill ta upp kampen om ledningen och #skoglund brukar gå offensivt…  Se upp för #uffe som stiger ut hakan kring #HVALSTADODIN och #uffe som normalt är återhållsam ger tummen upp och rankar segerchansen 8. av 10 !

Vi tar med hästarna: 2,4,5,6,7,14

Avd 5 ) 1640M AUTOSTART TRAV

Öppet lopp men om #INSPECTOR tar ledningen så behövs det inte så många streck !  Senast spikade ”spiken” #SURF’N TURF till 3 gånger pengarna och jag sa till honom att kör på honom och det gav direkt utdelning och ser inte varför inte vinst är sikte igen !

Vi tar med hästarna: 1,2,3,8

Avd 6 ) 2640M AUTOSTART TRAV

Här hittar vi en kanon häst #TALEOFJACKS med #KajWidell… 5% are och han ska med ! #jorma kommer till start återigen med #MAGICCASH som är en tuffing och som övertygade vid V.75 segern senast. Har passande distans nu och kommer köras  offensivt igen och är ju en tänkbar spik !

Vi tar med hästarna: #MAGICCASH

Avd 7 ) 2140M AUTOSTART TRAV

SPIK IGEN ?!!?! #timo har ju en kanon häst till start här #SEISMICWAVE som verkar vara ett spöke i positiv bemärkelse och vem kan slå ekipaget ! För dom religösa tycker jag en helt bortglömd häst är i #RELIGIOUS en 4% are… Alla bör hämta spargrisen och se vad som finns i den och lägga 30% av pengarna som finns inuti den på ekipaget ! Ser strålande ut för dagen! En annan jag måste nämna är #adielson och #MASTERBLASTER ! Hade dom ägnat sig åt minigolf hade han kallats för spiken om man ser till segerraden !

Vi tar med hästarna: 1,3,7,11

 

Tänkvärt är att Gävle har ett kort upplopp och från bakspår, speciellt med många hästar i fälten blir det svårt för bakspårs hästarna att göra som #nordman att nämligen vandra utsidan av fältet !

VI kör som vanligt 45 andelar på Lördag 🙂 ha en toppen helg och glöm inte att julpynta efter V.75 segern 😉

Mvh

 

Kricken