V.75 Tips på spikar Gävletravet 30:e November Lördag

V.75 Tips på spikar Gävletravet 30:e November Lördag

Idag är jag på plats på Gävle travet ! Kanon bra väderförhållande och härligt isbitande luft som ligger fint mot Solen som har varit framme hela dagen 🙂 Tänkvärt ! #Jorma har en det smygisar som han startar med idag och jag tror  det kommer att smälla till som blixt från klar himmel !

Uppdaterat 14:45 Lördag

  • Tips från coachen,,,,Smygspela en valfri summa på minst plats på nr 7 GOLDEN DREAM M.E. i lopp 6 … Idag får han gå med körspö på svensk mark ! Ruggig avslutning på bjerke senast utan körspö
  • Tips från coachen: EN till plats kandidat och eventuell vinnar spel valfri insats: #ELIANWEB i förhandssnacket ! Han var ju tvåa senast i Gulddivsions-finalen. Har vassa meriter men distansen ett frågetecken för många men faktiskt gick han från bakspår 2640 m och vann så jag tycker faktiskt inte att spåret ska vara så fel att han blir spelad till 3% ?!
  • Tips från coachen: Ni måste inte vara religösa men lägg en slant på valfritt spel på #RELIGIOUS i avd 7.Hamnade illa till från dåligt spår senast men gick ett rejält slutvarv i spåren och han vinner snart men det räcker med plats spel!

Avd 1)

Öppet lopp och många tror #THRUSTCONTROL kommer till ledningen och då kan det bli så att ingen rundar ekipaget! Men #EBONYBOKO är en startraket som drog hårt i ledningen senast och som höll bra som tvåa och har toppform. Blir det detta scenario har vi en annan vinnare och oddset är betydligt mer spelbart!

Häst: #EBONYBOKO

Odds: 11 gånger 1000 kr  = 11.000kr

____________________________________________________________________________________

Avd 4) 2140M VOLTSTART TRAV

Stökigt lopp på tre volter ! #GNISTASFILUR står helt rätt till i loppet och kommer ta ledningen ! Många tror på #HVALSTAD ODIN med #uffe! Men han får gå i dödens in på upploppet och då ska han vara riktigt i form ör att plocka ner #GNISTASFILUR

Häst: #GNISTASFILUR

Odds: 9 gånger 1000 kr  = 9.000kr

____________________________________________________________________________________

 

Lycka till med spelet IDAG 😉 Glöm inte att dra igång grytan och lufta vinet !

Mvh

”SPIKEN”