SPIKIDEER till #Solvalla och tankarna inför omgången :) 6:e Februari 2021

SPIKIDEER till #Solvalla och tankarna inför omgången 🙂 6:e Februari 2021

Tid: 16:20

 

Uppdaterad: 2020-04-05

Inte nog med att Solvalla bjuder på årets första finalerna under Lördagen utan Årets Hästgala går av stapeln från morgon till sena kvällen ! Legendenaren #PerSkoglund kommer ju vi få se som vanligt i  TV4 strax runt 11:00  på Lördag förmiddag med sina Travtips och funderingar ( Tycker han får för lite tid  i studion, men men det är ju jag som tycker ) och sedan håller Hästgalan på til sena kvällen ! Dom kommer väl hålla på den tyngsta titeln som gäller ” Årets Häst ” Här är det svenska folket som är med och bestämmer tillsammans med Sveriges Hästsportjournalisters Klubb.

Det står mellan fyra nominerade hästar ! Maila in till oss på redaktionen@travspiken.se och bidra med eran åsikt om vem ni tycker ska bli ÅRETS HÄST ! Våran uppfattning : #DianaZet

  1. #DianaZet  2) #EagleEyeSherry 3) #HailMary 4) #MoniViking
  • Vädret: SOOOOL och -6 grader. Det kommer bli perfekta förutsättningar !

Hmmm när man börjar närma sig V.75 omgången och man inte riktigt har fått någon feeling inför några ekipage så blir det ganska tråkiga och hafsigt spel ,,, Lite så känns det idag … Så ta inte dessa spel på för stort allvar idag … men men i helgen blir det att spela aggressivt och gå på i loppen ! Alltså Helstängt huvudlag !

 

Avd 1 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Jag vet ! Det kommer bli ett triangeldrama i detta loppet mellan spåren 4,5,6… Jag tar på mig Helstängt huvudlag och går på vad jag sett! Jag tycker #Velegance kan ha en chans här som hästen har sett ut på sistone ! Över 10 gånger pengarna och #Untersteiner kommer styra ….  #Velegance avgjorde precis på linjen 31/12. Fick se sig slagen kort före mål senast men kanske kanske !

Häst:  #Velegance

Odds: 13,5 gånger 1000 kr = 13,500 kr

__________________________________________________________________

Avd 2 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Det finns bra vinnarspel idag Lördag bakom det så kallade favoriterna och så även här! #POWERBLASTER  är Kvick iväg från start och Spetsvann 29/12 och samma visa i senaste starten. Kan komma till spets ?! Eller ryggen och sedan får det bli som vanligt upploppet som avgör ! KAN GÅ !

Häst: #POWERBLASTER

Odds: 6 gånger 1000 kr = 6.000 kr

_________________________________________________________________

Avd 5 ) 2140M AUTOSTART TRAV

Öppet lopp och många om budet … Uppåt från stallet på #ALGOTZONETT och #Örjans bästa chans ! Detta är en minst sagt rejäl häst och som har en härlig inställning och vill vinna !  Har gått bra i klassen och det blir ” Kaffe kaka tredje raka”

Häst: #ALGOTZONETT

Odds:3 gånger 1000 kr = 3.000 kr

_________________________________________________________________

 

Jag vill uppmärksamma Calle från Falun som vill bidra med en tänkbar SPIK och det är på #TAXIOUT ! Ja Calle detta är ju ett spännande spel till 2% av strecken och vi har kikat på denna hästen oxå efter att vi fick in vinnarspelet senast !

  • Vid vinst skickar vi dig i vanlig ordning en T-shirt ” JAG SPIKAR BÄST I SVERIGE ” + en keps och pennor !

 

Gott folk, ha en toppen helg och må bästa ekipage vinna !

 

 

Mvh

”SPIKEN”